Werken bij Mercedes-Benz

Bouw mee aan onze toekomst

Wij zijn Mercedes-Benz. We zijn onderdeel van Daimler, een van ’s werelds meest succesvolle automotive bedrijven. Daimler is een van de top werkgevers wereldwijd, bij ons zijn ruim 289.000 mensen werkzaam wereldwijd. Een levendige mix van culturen, vaardigheden en lifestyles. Ben je bekend met alle mogelijkheden die we bieden in meer dan 120 landen en op ruim 8.000 locaties? Of wist je dat we onze medewerkers ondersteunen met uitgebreide programma’s om hun carrière en zichzelf op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen?

Gemiddeld werken onze medewerkers binnen het concern 20 jaar. Tegenwoordig zijn dit uitzonderlijke aantallen en met een reden: Er is bijna geen ander bedrijf dat zoveel mogelijkheden biedt om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen als wij doen. Een sabbatical voor persoonlijke ontwikkeling? Doen! Een stage op een ander continent? Geweldig! We hebben onafhankelijke, nieuwsgierige mensen nodig. Vele deuren staan wereldwijd open voor onze medewerkers om ideeën te ontwikkelen en waar te maken.

Deze continue professionele ontwikkeling en je leven lang kunnen leren zijn succes factoren voor ons bedrijf. Wat we vandaag weten, is niet langer de standaard van morgen. De oude wereld mixt met de nieuwe virtuele, digitale wereld. Geschoolde taken worden vervangen door nieuwe. We banen carrière paden die vrijheid bieden maar ook zekerheid. Een mooie mix van versnelling, innovatieve processen en degelijke procedures. Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen die ons team kunnen versterken en onze performance verhogen.

Bij Mercedes-Benz kunnen we je meer dan alleen een baan bieden. Wij kunnen jou de best mogelijke kans bieden voor een succesvolle toekomst. En niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk. Met een aantrekkelijk salaris en secundair arbeidsvoorwaardenpakket. Met flexibele en moderne werkomstandigheden. Met een werk-privé balans die jou helpt je carrière en privé leven te sturen. En met gezondheid en sport mogelijkheden om jou in goede conditie te houden. Voor een succesvolle carrière. En een succesvol leven. Welkom bij Mercedes-Benz.

Ontdek meer over onze organisatie. De organisatie onderdelen vertegenwoordigd in Nederland zijn Mercedes-Benz Cars, Trucks en Vans en Mercedes-Benz Financial Services. We maken graag kennis met je.