Trucks

Mercedes-Benz Trucks – Trucks you can trust

Daimler Trucks omvat vijf sterke truck merken, die innovatieve technologieën en op maat gemaakte producten aanbieden voor uiteenlopende toepassingen over de hele wereld.

Dagelijks worden talrijke artikelen met onze trucks van punt A naar punt B vervoerd. Als grootste fabrikant van zware trucks hebben we een mondiale voetafdruk en bouwen we de juiste voertuigen voor elke specifieke markt. Onze internationale familie bestaat uit vijf merken: Mercedes-Benz, Freightliner, FUSO, Western Star en BharatBenz. Allemaal hebben ze één ding gemeen: “we build trucks you can trust”

Mercedes-Benz Trucks houdt zich in Nederland bezig met de Sales, After Sales en Marketing van trucks van de merken Mercedes-Benz en FUSO. Naast een compleet aanbod van nieuwe en gebruikte trucks biedt Mercedes-Benz ook een scala aan innovatieve diensten, waaronder Fleetboard, Mercedes-Benz Uptime en nationale en internationale reparatie- en onderhoudscontracten. Hierdoor wordt er een totaalpakket aan transportoplossingen geboden aan de klant. Met een team van gedreven en enthousiaste medewerkers wordt er gewerkt aan de beste service, voor zowel het dealernetwerk als de transporteur.

Werken binnen Mercedes-Benz Trucks betekent werken in een informele en dynamische organisatie, waar veel waarde wordt gehecht aan diversiteit, motivatie en eigen inbreng. We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen die op basis van inzet, vaardigheden en kennis een bijdrage willen leveren aan het succes van Mercedes-Benz en FUSO trucks.