Mercedes-Benz Financial Services

Mercedes-Benz Financial Services is onderdeel van Daimler Financial Services. We bieden een uitgebreide range van lease-, financiering- en verzekeringsproducten en innovatieve mobiliteitsoplossingen zoals car2go. Onze dienstverlening straalt dezelfde passie, stijl en klasse uit als onze merken Mercedes en smart. Onze klanten vinden die trots én de topkwaliteit van onze auto’s terug in onze lease-, financiering- en verzekeringsproducten.

We zijn niet alleen de financiële dienstverlener voor Mercedes-Benz, we zijn veel meer dan dat. We zijn gepassioneerd over onze producten en mensen, binden onze klanten levenslang aan ons en geven actief vorm aan de toekomst van mobiliteit. Wat beweegt ons als bedrijf? Wie zijn we en maakt ons speciaal? Het zijn niet alleen de getallen, het zijn de mensen, onze visie op de toekomst van mobiliteit en onze kernwaarden. Gemotiveerde, enthousiaste, en toegewijde medewerkers vormen de kern van ons succes. Als bedrijf hechten we veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, vitaliteit, teamwork en ondernemingsgeest.

Daimler Financial Services is een van de top werkgevers wereldwijd, we behoren wederom tot de 25 beste multinationale werkplekken. Voor de tweede keer zijn we door het Great Place to Work Instituut genomineerd als een van de top werkgevers. We ontwikkelen onze gezamenlijke cultuur continue verder. Het is een integraal onderdeel van ons bedrijf. Onze medewerkers zijn de basis van ons succes. Omdat geweldige resultaten voortkomen uit geweldige mensen. Daarom leven en promoten we een gezamenlijke cultuur waar de mensen de kern van vormen. We zijn een bedrijf dat haar medewerkers koestert en een aantal uitdagende banen biedt. Ontdek meer over de mogelijkheden in de Benelux.