Cars

Mercedes-Benz Cars – The Best or Nothing

De geschiedenis van Mercedes-Benz begint in 1886 wanneer engineer Karl Benz de eerste auto ter wereld uitvond. Deze uitvinding baande de weg voor een pad van innovatie en technologie tot op de dag van vandaag. Het is onze passie om mensen mobiel te maken én te houden, waarbij we design, rijplezier, comfort, veiligheid en duurzaamheid nooit uit het oog verliezen.

Mercedes-Benz Cars vertegenwoordigt in Nederland de kwaliteitsmerken Mercedes-Benz en smart voor de personenwagens. Mercedes-Benz Cars is opgedeeld in de afdelingen Sales, After Sales, Logistiek, Product Management en Marketing. De werkzaamheden variëren van het bepalen welk model en welke motoren in Nederland in het aanbod komen en het transport tot aan de sales en marketing activiteiten om de auto’s te verkopen. Iedere menselijke schakel in dit proces is belangrijk voor een perfect eindresultaat: the best or nothing. Daarom is de ontwikkeling van onze mensen zo belangrijk. Wij geloven in continue ontwikkeling van onze medewerkers, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Betrokken en gemotiveerde medewerkers vormen de kern van ons succes.

Bij Mercedes-Benz Cars bieden we uitdagende carrière mogelijkheden en waar je ambities ook toe leiden binnen onze organisatie, je zult overal ambitieuze mensen vinden met een passie voor hun werk. Ontdek meer over de mogelijkheden bij Mercedes-Benz Cars in Nederland.